Sirius Media 

Mediayrityksiltä vaaditaan jatkuvaa kehitystyötä, joustavuutta ja uudenlaista kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Henkilöstöhallinto ja uusien työntekijöiden rekrytointi vaativat yritykseltä pääomaa ja henkilöstökustannukset ovat usein yksi suurimpia menoeriä.

Me Sirius Medialla olemme erikoistuneet moniammatilliseen media-alan ammattilaisten projektityönvälitykseen.

Olemme kehityksen kärjessä tarjoamassa parasta mahdollista osaamista kaiken kokoisiin projekteihin ja tuotantoihin. Sirius Media tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon yrityksen resurssien hallintaan ja oikeat osaajat käyttöösi silloin kuin tarvitset.

Sirius Median ahkerat ja luotettavat ammattilaiset ovat käytössänne joustavasti, näin yrityksenne voi käyttää resursseja kustannustehokkaasti. Yritykselläsi on mielenrauha keskittyä itse työn tekemiseen, osaavien ammattilaisten etsimisen voi jättää meille.

Olemme ylpeitä työntekijöistämme. Työn takana ovat rautaiset ammattilaiset, ammattilaiset joiden takana me Sirius Mediassa lupaudumme seisomaan!

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme tyytyväisyys on toimintamme lähtökohta. Työntekijä on työsuhteessa Sirius Mediaan, jolloin me huolehdimme työnantajan velvollisuuksista, asiakkaamme maksavat vain tehdystä työstä ja tuloksista.
Ota yhteyttä
, jätä ammattilaisten etsiminen meidän harteillemme!

Terveisin
Sirius Media -tiimi